Complexul de Agrement „Mureşul”, numit simplu „Weekend”, este una din principalele atracţii turistice ale Târgu-Mureşului, în special în sezonul estival. Zona de agrement a fost amenajată şi utilizată ca atare încă de la sfârşitul secolului al XIX-lea, în jurul unui fost braţ mort al râului Mureş. Beneficiind de o poziţionare excelentă, în imediata apropiere a râului Mureş şi a cartierelor Aleea Carpaţi şi 7 Noiembrie, complexul este supranumit „Perla Târgu-Mureşului”, întrucât le oferă posibilităţi multiple de petrecere a timpului liber tuturor celor care doresc să se relaxeze în adevăratul sens al cuvântului și este, astfel, unul dintre cele mai atractive obiective turistice din Târgu-Mureş. Complexul a pornit de la un simplu bazin de canotaj, ajungând în prezent să cuprindă alte cinci bazine (dintre care unul olimpic), de dimensiuni şi adâncimi diferite, destinate atât înotatorilor cât şi celor care nu sunt familiarizaţi cu acest sport.
Pe lângă spaţiile special amenajate pentru baie şi plajă, mureşenii pot găsi în cadrul complexului foarte multe restaurante şi terase, unde pot servi băuturi alcoolice sau răcoritoare, dar şi mâncăruri de tot felul (îngheţată, vată de zahăr, langoş, pizza şi multe altele).

Detalii de Contact

Tg.Mures

Str. Republicii, nr.28

Tel.    0365882136

Fax.   0365882137

Mobil  0770650054

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Utilizăm cookie-uri pentru a optimiza funcționalitatea, a îmbunătăți experiența de navigare și a integra site-ul nostru cu rețele sociale. Politica coockies...