Platoul Cornesti se gaseste pe cea mai inalta cota a orasului, la o altitudine de 448m, deasupra nivelului marii, adica la aproximativ 170m deasupra orasului. Aflat la o asemenea inaltime, platoul ofera o priveliste deosebita, deschizand o panorama asupra intregului oras precum si asupra Vaii Raului Mures. Platoul este inconjurat de o padure de carpen si stejar, numita si "Padurea Mare", ce ofera iubitorilor de natura posibilitatea de a face drumetii pe numeroase mini-trasee. Principala atractie din zona este Gradina Zoologica, Parcul de joaca pentru copii si Trenuletul Thomas.

O alta distractie este o panta de lemn, inclinata cam la 60 grade, unde copiii pot gusta din placerea alpinismului, catarandu-se doar pe niste piroane.
Tiroliana reprezinta o demonstratie de curaj din partea copiilor care o incearca, iar pentru cei fortosi, sunt inele, asemenatoare celor de la gimnastica masculina.
In zona e amenajata si o terasa, unde se pot gusta mici, frigarui, cartofi prajiti, precum si diferite bauturi racoritoare si dulciuri.

Detalii de Contact

Tg.Mures

Str. Republicii, nr.28

Tel.    0365882136

Fax.   0365882137

Mobil  0770650054

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Utilizăm cookie-uri pentru a optimiza funcționalitatea, a îmbunătăți experiența de navigare și a integra site-ul nostru cu rețele sociale. Politica coockies...